Pages

2011. január 7.

Ajándékok

Látom, hogy mindenki ezerrel fűz, megoszt, kommentel, stb, a szomszédasszony is alkot, én meg nem, én meg úgy kezdem az új évet, hogy 39 fokos lázzal fetrengek, bosszankodok, mert a számítógépem, amivel elvileg dolgoznom is kéne, megadja magát, és többet nem kíván dolgozni, az oviban a "kolléganővel" is csak arról tudunk csevegni, hogy a gyöngyökről már lassan nem is tudjuk, hogyan néznek ki.
Úgyhogy, csak azért, hogy egy kis jó is legyen az új évben, felteszek néhány új darabot én is. (és persze tesztelem az új gépemet, mert az informatika nem az erősségem, de valahogy csak munkára kell bírni ezt a masinát is, úgyhogy nekifogtam, és telepítek, töltök, installálok, ..........................
Ezek az egyszerű darabok még karácsony előtt, illetve karácsonyra készült ajándékok lettek. Illetve az egyik egy régi ígéret, amit még Orsinak tettem, végre karácsonyra az is elkészült :)

Ez a kék caprichos Maya nénié lett:


Piroska barátném vörös-fekete csodája (még a nyakpánt hiányzik hozzá, de mint tudjuk, jó munkához idő kell, a lassúhoz meg még több :) , úgyhogy előbb-utóbb az is elkészül:
Íme Orsi régóta ígért karkötője egy lánccal és fülivel kiegészítve:


És egy hasonló szett a tesómnak is:
És végül (de remélhetőleg nem utoljára) az én szilveszteri "felszerelésem":

2 megjegyzés:

Timike írta...

Mindegyik csodás darab, nekem a vörös fekete a kedvencem.Biztos öröltek neki, akik megkapták.

Márticska írta...

Látogass el a blogomba, hagytam ott neked valamit! Pusza.